Kulcsrakészház

Nagyon elégedett voltam a tervekkel. Gábor gyorsan reagált a kéréseinkre, a tervek hamar elkészültek. Nagy segítség volt számunkra, hogy a szakági tervezőkkel történő kapcsolattartást is lebonyolították helyettünk.

Kulcsrakészház

Félve indultunk neki családi házunk építtetésének, de már a tervezési folyamatnál megnyugodtunk, hogy jól döntöttünk. Gábor pontosan az igényeinknek és lehetőségeinknek megfelelő házat tervezet.

Kulcsrakészház

Gábor olyan házat tervezet, mint amire vágytunk. A kivitelezés során végig professzionális és rugalmasan hozzáállást tapasztaltunk! Egyre jobban és jobban élvezzük a házunkat! Nagyon szeretünk itt élni!

Kulcsrakészház

Ismeretségi körünkben hallott pozitív tapasztalatok alapján kerestük fel ezt a projekt céget családi házunk tervezésével majd kivitelezésével kapcsolatban. Kérésünkre több már felépült referencia házat is megnézhettünk.

Kulcsrakész

Az építkezés során óriási előny, ha a tervezés és a kivitelezés egy kézben összpontosul. Számunkra nagyon hasznos volt a folyamatos tervezői kontroll, illetve hogy a felmerülő kérdésekről a ház felépültéig konzultálni tudtunk a tervezővel.

Kulcsrakész

A Kulcsrakészház egy régi álmunkat valósította meg ezzel a házzal. A mai napig imádjuk, semmit nem változtatnánk meg rajta.

Kulcsrakészház

Amikor elhatároztuk, hogy családi házat építünk, akkor először egy független építész irodát bíztunk meg azzal a feladattal, hogy tervezze meg a leendő házunkat. Elsősorban könnyűszerkezetes majd később Prokoncept ház megvalósítása volt a cél, hőszivattyús gépészettel.

Kulcsrakészház

"Régi vágyunk teljesült azzal, hgy a mogyoródi Lake Forest lakóparkba költözhettünk. A tópart meghitt nyugalma, a szellős rendezett és új házak között futó sétányok, a bekerített, őrzött terület mind olyan extrák, amelyek erősen emelik az életminőségünk érzetét. Persze ehhez kell az is, hogy a házunk pont olyan lett amit megálmodtunk.

Kulcsrakész

2012-március végén kerestem meg a projekt céget. Nagyon izgatott voltam előzőleg már egy kivitelezővel beszéltem, de nem volt szava hihető.

Kulcsrakészház

Hollandiában éltünk, de a telket már évekkel ezelőtt megvettük Pomázon. Olyan céget kerestünk, ahol minimális személyes találkozó mellett is képesek a tervezést és kivitelezést lebonyolítani, mert nem volt lehetőségünk minden hónapban hazautazni egyeztetésekre. Ehhez kiváló partnerre találtunk ebben a cégben, ahol rugalmasan, gyorsan és kompromisszum készen oldottak meg minden feladatot. Felfogadtunk egy műszaki ellenőrt, aki szintén pozitívan nyilatkozott róluk.

Micsinai Tibor, Veresegyház [2014-06-27]

Ez a cég a 3. kivitelező cég volt a sorban, akikkel tárgyaltam, így volt összehasonlítási alap a szakmai felkészültség és referencia munkáik tekintetében. Mivel az ember nem sokszor építkezik életében, ezért saját tapasztalatok alapján nehéz összehasonlítani az elkészült munkákat és a kivitelezőket.

Zsolt, Budapest [2013-06-27]

"2012  szeptemberében költöztünk a házba. Nagyon jó élmény volt az építkezés, ha lehetne újra belevágnánk, élveztük minden pillanatát. Nagyon fontos volt az alapos előkészítő munka, ami sokkal könnyebben ment mivel a tervezést és kivitelezést egy kézbe adtuk. A statikai tervezést, belsőépítészeti és gépészeti tervezést is a cég partnereivel végeztettük, így folyamatos volt a kommunikáció köztük és köztünk. Minden a helyére került, úgy ahogy a terveken is szerepelt. Semmilyen kompromisszumot nem kellet vállalnunk."

Zsolt, Budapest [2013-06-27]

Az építkezést már régóta terveztük. Nem ez az első házunk, így elég határozott elképzelésekkel vágtunk neki a kivitelező felkutatásának. Ilyenkor természetesen számtalan szempontot mérlegel a laikus építtető, számunkra a pozitív referenciák megléte tűnt a leginkább befolyásoló tényezőnek.

Ajánlatkérés

Az űrlap kitöltésével kérje bátran és kötelezettségmentesen ajánlatunkat és mi munkanapokon 24 órán belül válaszolunk!

Complete 0%
1 2 3
Vezetéknevem *
Telefonszámom *
Keresztnevem *
Email címem *
Hol talált ránk?
Construma
építkezésen láttam
interneten
ismerőstől
Építési telkem:
Van
Nincs
Építési engedélyem / tervem:
Van
Nincs
Kérjük töltse fel a tervét!
Húzza ide a fájlt Tallózás
Vissza Tovább
Complete 33%
1 2 3
Szélesség (m) Telek szélessége
Hol építkezne?
Hossz (m) Telek hossza
Építés tervezett időpontja?
Telek mérete (m2)
Építmény típusa:

Kérjük, a hasznos alapterületeket írja be!

Garázs (m2):
Földszint (m2):
Kocsibeálló (m2):
Emelet (m2):
Fedett terasz (m2):
Pince (m2):
Nyitott terasz (m2):
Vissza Tovább
Complete 66%
1 2 3
Anyagi erőforrás:
készpénz
hitel
CSOK
ingatlan beszámítás
Megjegyzés
Vissza Tovább